News-Jason(20230209) Hvorfor Safood High Bay for næringsmiddelindustrien

LED UFO high bay lys har alltid vært populært, bortsett fra at fordi LED high bay lys har sterkt lys og har sikkerhet for innretting garanti.Nå bryr folk seg mer om mattrygghet.Ikke bare mat og drikke for mennesker, også mat for kjæledyr.Så det er ikke vanskelig å se hvor viktig NSF-standardbelysningen er.

Som en produsent av matforedlingslys, vil vi gjerne introdusere hva som er matforedlingslys og hvorfor matforedlingslysene er så viktige.

asdzxc1

Hva er matforedling lys ?

NSF er den korte formen for National Sanitation Foundation.it basert i MI USA som tilbyr produkttesting, inspeksjon og sertifiseringstjeneste.

Matforedlingslysene skal oppfylle NSF-standard eller sertifisert.

1. Matforedlingslampene må oppfylle NSF-kravene.

2. High Colour Rendering Index (CRI), som er muligheten til å se de sanne fargene i miljøet ditt.

3. NSF-klassifiserte lysarmaturer med glatt støvtett overflate.Støv vil ikke falle på belysningsarmaturen, da vil matforedlingsmiljøet være rent og hygienisk.

4. Inntrengningsbeskyttelsen (IP) bør være mer enn IP66.de fleste matforedlingssteder med vann eller damp.

5. Pulverbelegget på lampens overflate skal være næringsmiddelgodkjent.

6. IP69K er også nødvendig for matforedlingslysene, IP69K er beskyttelse mot inntrenging av støv og høy temperatur, høytrykksvann

7. NSF-belysningsproduktene bør ikke være skjøre.så råvarene til belysningsproduktets overflate bør kun være metall og PC.

asdzxc2

Hva 's sone de NSFmatforedling lys søke om to ?

Som vi vet, er det tre forskjellige soner for denne typen NSF-belysningsprodukter.de er matsone, plaskesone og ikke-matsone.

Diamond NSF høy bukt lys påført sprutsone.sprutsone gjelder for utstyrsoverflater, andre enn de i en matsone, som er utsatt for sprut, søl eller annen mattilsmussing under drift av utstyret, så det er et høyere nivå enn matsonen.

asdzxc3

Hvordan to kjøpe matforedling lys ?

E-LITE Safood LED High Bay For matindustrien

Safood high bay light er den nydesignede serien som dekker 100W/ 150W/200W, lyseffekten er 150lm/W.lumeneffekt fra 15 000 lm til 30 000 lm.Installasjonshøyden kan være 6 meter til 12

målere, innebygd bevegelsessensor og nødbatteripakke.

asdzxc4

Har UFO High Bay - IP66 og IP69K

IP66 - Belysningsarmaturer til matforedling kan også brukes på alle steder der hyppig høytrykksrengjøring av vannstrøm er nødvendig.

Så når du vasker dette lyset, ikke bekymre deg for at vannet kommer inn i lysarmaturen, fordi den besto IP66-testingen.

IP69K - Beskyttelse mot inntrengning av støv og høy temperatur, høytrykksvann , denne matforedlingslampen tåler høytrykksvask og høytemperaturvask og damp, -- armaturet bestått overopphetet damp spyletest, armaturet kan også tåle 100Bar og mindre enn 80 celsius vann eller damp, det har ingen vanngjennomtrengning inne i armaturet.

Jason / Salg Ingeniør E-Lite Halvleder, Co.,Ltd

Web :www.elitesemicon.com 

Email:jason.liu@elitesemicon.com

Wechat/WhatsApp: +86 188 2828 6679

Legg til: No.507,4th Gang Bei Road, Modern Industrial Park North, Chengdu 611731 Kina.

asdzxc5


Innleggstid: 21. februar 2023

Legg igjen din melding: