Belysningsløsning for logistikklager 6

Av Roger Wong på 2022-07-07

Forrige artikkel har vi allerede ferdigstilt belysningsløsningen for lager og logistikksenter for innendørs seksjoner: mottaksområde, sorteringsområde, lagerområde, plukkeområde, pakkeområde, fraktområde.I dag vil belysningsløsningene vi snakke om uteområdene.

astw (1)

(Belysningsprosjekt i USA)

Utendørs belysningsløsning er ganske forskjellig fra innendørs belysningsløsninger fra belysningsnivå til installasjonsmåter.

I mellomtiden refererer utendørsbelysningsløsningene til tre områder, som parkområde, indre veibane og sikkerhetsbelysning på veggen.Disse belysningsløsningene med tre områder har hovedfunksjon for sikkerhet uten behov for mer lysnivå.

Parkeringsområder inkluderte bilen for personalet og lastebilene for frakt, normalt krav til lysnivå fra 10-20lux, 90 % lysløsning vil bruke områdelysene for slik bruk, dessuten for spesifikasjonskrav for mørk himmel, og armaturer skal vende helt nedover gulvet .

astw (2)

E-Lite Orion Series Area Light er designet for slike parkeringsarealer med høy effektivitet og mer enn fire monteringstilbehør for å møte forskjellige stang- og veggmonteringer.

astw (3)

(Orion-serien LED-områdelys 50W til 300W)

Dessuten, Orion-serien områdelys med forskjellig monteringstilbehør for valg, som sørger for at den kan passe for ulike montering

miljø på stedet, men mer fordel at den kan få superbelysningsnivå med forskjellige monteringskombinasjoner, som kan dekke alle belysningsområdene med perfekt belysningsenhet.

Neste artikkel, vil det fortsatt på utendørs belysning for indre kjørebane.

Med mange år i internasjonal industribelysning, utendørsbelysningsvirksomhet, er E-Lite-teamet kjent med internasjonale standarder for forskjellige belysningsprosjekter og har god praktisk erfaring i lyssimulering med riktige armaturer som tilbyr den beste lysytelsen under de økonomiske måtene.Vi jobbet med partnerne våre over hele verden for å hjelpe dem med å nå kravene til belysningsprosjektet for å slå de beste merkene i industrien.

astw (4)

Ta gjerne kontakt med oss ​​for flere lysløsninger.All lyssimuleringstjeneste er gratis.

Din spesielle lyskonsulent

Herr Roger Wang.

10 år innE-Lite;15år innLED lys 

Senior Sales Manager, Oversjøisk salg

Mobil/WhatsApp: +86 158 2835 8529

Skype: LED-lys007 |Wechat: Roger_007

E-post:roger.wang@elitesemicon.com 

astw (5)


Innleggstid: Jul-11-2022

Legg igjen din melding: