Belysningsløsning for logistikklager 2

Av Roger Wong på 2022-03-30

cjf (1)

(Belysningsprosjekt i Australia)

Forrige artikkel snakket vi om endringer i belysningen i lageret og logistikksenteret, fordelene og hvorfor velge LED-belysningen for å erstatte de tradisjonelle lysarmaturene.

Denne artikkelen vil vise den fullstendige belysningspakken for belysningsløsninger for ett lager eller logistikksenter.Etter at du har studert denne artikkelen nøye, vil du definitivt ha kunnskap om hvordan du kan forbedre belysningen i anleggene dine, både for en ny lagerbelysning eller ettermontering av logistikksenterbelysning.

Snakket om lagerbelysning, innvendig belysningssystemet kommer til oss først, det er ikke riktig for så kort sikt.Hele anlegget bør være i tankene dine for innendørs og utendørs.Dette er totalt én belysningspakke, ikke bare én seksjon, når en eier av anlegget ber om belysningssystemet, er det for hele belysningsløsningspakken for å spare strømforbruket og bare ett område av dem.

Kom tilbake til lageret og logistikkfasilitetene, vanligvis refererer det til mottaksområde, sorteringsområde, lagerområde, plukkeområde, pakkeområde, fraktområde, parkeringsområde og innvendig veibane.

Hver seksjonsbelysning har forskjellige krav til lysavlesning, selvfølgelig, den trenger forskjellige LED-lysarmaturer for å møte standardkravene.Vi vil snakke om belysningsløsningen for hver seksjon.

 cjf (2)

Mottaksområde og forsendelsesområde

Mottaks- og fraktområder også kalt dokkområde, det er normalt for utendørs eller halvåpent under kalesjen.Dette området for mottak eller forsendelse av varene med lastebiler, med god lysdesign kan holde arbeideren og sjåførene trygge når lasting og lossing av varene, enda viktigere, nok belysning og komfortabel lysdesign kan gjøre at alle varer er på riktige steder.

Forespurt belysning: 50lux—100lux

Anbefalt produkt: Marvo-serien LED Flood-lys eller Wall Pack Light

 cjf (3)

cjf (4)

Neste artikkel vil vi snakke om belysningsløsningen innen sortering, plukking og pakkeområde.

Med mange år i internasjonal industribelysning, utendørsbelysningsvirksomhet, er E-Lite-teamet kjent med internasjonale standarder for forskjellige belysningsprosjekter og har god praktisk erfaring i lyssimulering med riktige armaturer som tilbyr den beste lysytelsen under de økonomiske måtene.Vi jobbet med partnerne våre over hele verden for å hjelpe dem med å nå kravene til belysningsprosjektet for å slå de beste merkene i industrien.

Ta gjerne kontakt med oss ​​for flere lysløsninger.All lyssimuleringstjeneste er gratis.

 

Din spesielle lyskonsulent

 

Herr Roger Wang.

10 år innE-Lite;15år innLED lys 

Senior Sales Manager, Oversjøisk salg

Mobil/WhatsApp: +86 158 2835 8529

Skype: LED-lys007 |Wechat: Roger_007

E-post:roger.wang@elitesemicon.com

cjf (5)


Innleggstid: Apr-02-2022

Legg igjen din melding: