Belysningssammenligning: LED Sportsbelysning VS.LED flombelysning 1

Av Caitlyn Cao på 2022-08-11

Sportsbelysningsprosjekter krever spesifikke belysningsløsninger, mens det kan være fristende å kjøpe rimeligere tradisjonelle flomlys for å lyse opp idrettsplassen, banene og fasilitetene.Generelle flomlys er anstendige for noen bruksområder, men de er sjelden i stand til å møte belysningsbehovene til utendørs idrettsanlegg.

 bilde1.jpeg

Sportsbelysning og flombelysning Definisjon
Utendørs LED sportsbelysningarmaturer er spesielt designet for å fordele lys effektivt og jevnt over storeavstander og mellomrom, noe som gir utmerket synlighet for spillere og tilskuere.
Utendørs LED flombelysningarmaturer leverer et bredstrålende, høyintensitets kunstig lys, vanligvis vant tilgi lys til større områder for sikkerhet og sikkerhet for kjøretøy og fotgjengere.
bilde2.jpeg
For bedre å fullføre belysningsprosjekter på forskjellige felt, bør vi dykke inn i de mer signifikante forskjellene som er oppført nedenfor.
LED sportslys VS.LED flomlys
1. Strålespredningsforskjell
Sportslys er montert i høyder på 40 til 60 fot, vanligvis med små strålevinkler fra 12 til 60 grader.Med disse mindre strålevinklene lar høyere lysintensitet innenfor den vinkelen sterkt lys nå bakken fra forhøyede høyder.
E-Lite Titan Sports Lighting har strålespredning på 15,30,60 og 90 grader.Som omfattende belysningsløsninger for utendørs og innendørs rom, er Titan ideelt for mange mastekonfigurasjoner, monteringer og høyder.Dens lettere, mer kompakte design og forbedrede termiske styring gjør det mye enklere å installere og betjene effektivt.
bilde3.jpeg

Lyskastere har ofte strålespredning på mer enn 70 grader og opp til 130 grader.Det er viktig å se påmonteringsvinklene når man diskuterer lysmønstre.Når lys beveger seg bort fra en målrettet overflate, sprer det seg ogblir mindre intens.
E-Lite Marvo Flood Light har en strålespredning på 120 grader, designet for å produsere sterkt lys på et stort område,som er en generell løsning for belysning av parkeringsplasser, innkjørsler, store uteplasser, bakgårder og dekk.

bilde4.jpeg

De følgende artiklene vil fortelle forskjellene i lyskvalitet og nivåer, lumenutgang, monteringshøyde og overspenningbeskyttelse, så følg med.

Frøken Caitlyn Cao
Oversjøisk salgsingeniør
Mobil/Wechat/WhatsApp: +86 173 1109 4340
Legg til: No.507,4th Gang Bei Road, Modern Industrial Park North, Chengdu 611731 Kina.

Innleggstid: 20. august 2022

Legg igjen din melding: