Viktige tips å vurdere før du kjøper utendørs LED-flomlys

1

Å bruke utendørs LED-flomlys er et ekstraordinært valg.Men å ha muligheten til å velge riktig lys kan være vanskelig i tilfelle du ikke har ideen om hvilke funksjoner du skal søke etter i det beste LED-lyset.

Hvordan velge de beste utendørs LED-flomlysene?

I dagens markedsføringsverden prøver mange merker, produsenter og leverandører sitt beste for å tiltrekke kunder til å velge deres belysningsløsninger.Men ikke bli offer for de attraktive annonsene online og offline, kjenn til de viktige funksjonene og gjør litt egen research.Dette vil sikre at du har de beste lysene i tillegg til at du får dem til den beste prisen.

2

E-Lite EDGE-serien flomlys

#1 plassering:Flomlys er avanserte armaturerog gi det sterkeste lyset noensinne.Så installasjonsstedet er ganske viktig.Her er punktene du må vurdere før kjøpene foretas.1) Velg installasjonspunktet på en slik måte at de produserer strålende lys på det angitte området uten å skape mye gjenskinn.2) Sørg for at flomlyset er satt på et sted som ikke forstyrrer naboene dine.3) Pass på at du installerer flomlysene 9 fot fra bakken slik at de kan reddes fra fysiske skader.
#2 Lysstyrkenivå: Har du merket ''lys'', ''kult'', ''naturlig', ''varmt'' eller ''dagslys''-etiketter på pakkene?Dette indikerer fargetemperaturen til lysdiodene."Cool" gir klarere og hvitere lys, ''varmt'' gir et gulaktig lys.Kjølige hvite lys kommer vanligvis med en fargetemperatur mellom 3100-4500 K og passer best for alle utendørsbelysningskrav.

3

E-Lite Marvo Series LED Flood Light (Multi-Watt & Multi-CCT Switchable)

#3 Fargekvalitet: Color Rendering Index (CRI) indikerer hvor nøyaktig en lyskilde viser farger sammenlignet med dagslys.Det er en verdi mellom 0 og 100. Jo høyere CRI jo sterkere lys.Som standard bør du velge utendørs LED-lys med CRI 80 eller høyere for bedre fargekvalitet.

4

E-Lite ION Series flomlys

#4 Bevegelsessensor: For øyeblikket er bevegelsessensoren utendørs LED-flomlys ganske populær for boligbygg.De kommer med infrarøde sensorer og har kapasitet til å registrere mennesker eller gjenstander fra en avstand på 75 fot.Denne sensoren aktiverer lysene en stund før den slår seg av automatisk.Selvfølgelig sparer denne teknologien strøm og øker levetiden til LED-lysene, men hvis du trenger et lys som skal være aktivt hele tiden, er det ikke et alternativ du bør gå for.Men for å beskytte bakgården din mot inntrenging, kan det være en klok avgjørelse å installere en bevegelsessensor LED-flomlys.
#5 Garanti: Jo lengre garanti, jo mindre stress.Vanligvis kommer utendørs LED flomlys med en 3 til 5 års garantibrakett.Så sørg for at du velger den som tilbyr den lengste garantiperioden.
Jolie
E-Lite Semiconductor Co., Ltd.
Celle/WhatApp: +8618280355046
E-M: sales16@elitesemicon.com
Linkedin:https://www.linkedin.com/in/jolie-z-963114106/


Innleggstid: Jun-06-2022

Legg igjen din melding: