Beste LED-flomlys for flyplassbelysningssystem

Prosjektsammendrag: Kuwait internasjonale lufthavn
Dato: 2019/12/20
Sted: Postboks 17, Safat 13001, KUWAIT
Søknad: Flyplassforkle
Lysarmatur: EL-NED-400W og 600W 165LM/W
Merke av lysdioder: Philips Lumileds 5050
Drivermerke: Inventronics
Lux Belysning: Eav=100lux > Internasjonal standard 50lux.
Lysenhet: U0=0,5 > Internasjonal standard 0,4
Relatert: IK10, 3G/5G vibrasjon, 1000-2000 timer saltspray(marin saltbeskyttelse), SPD20KV

1
2
3

En trygg flyplass krever riktig høy effektivitet av NED-flomlys.Riktig belysning av potensielle hindringer og klar belysning for innflygingsbanen er avgjørende for å sikre at piloter kan lande trygt.Flyplasslamper må ha bred strålevinkel, minimal gjenskinn og skarp belysning.E-LITE LED-armaturer har gjennomgått strenge tester for å sikre at de gir riktig belysning under alle værforhold, og hjelper flyplasser med å opprettholde riktig sikt for både piloter og bakkemannskap.

Energieffektiv flyplassbelysning medE-LITE New Edge NED High Mast Flood

1.) E-LITE LED-armaturer tilbyr de mest energieffektive 160 lumen per Watt levert, disse effektive armaturene vil senke energiutgiftene med over 80 prosent i de fleste bruksområder, uten å ofre synlighet og klarhet.Kombinasjonen av effektiv belysning med høy synlighet og energieffektivitet gjør New EDGE LED-armaturer spesielt godt utstyrt for flyplassmiljøet.

2.) LED-armaturer har en av de lengste Lumen-vedlikehold L70>150 000 timer.Den har et proprietært termisk styringsdesign med passiv kjøling som maksimerer varmespredningen for å sikre sikker drift og god levetid for armaturen i miljøer med høy temperatur.

3.) Det er viktig å vurdere vindmotstanden til flomlysene og deres egnethet for eksisterende eller foreslått installasjonved 20-30 meter polene til Airports Apron.Vær oppmerksom på at flomlys montert horisontalt på bakken, slik som asymmetrisk fordeling, bidrar til å redusere vindmotstanden og gi bedre kontroll over søppellys.

4

4.) Sikkerhet og enkelhet er avgjørende når du installerer og vedlikeholder et stort område i store høyder.Som en komplett belysningsløsning for både utendørs og innendørs rom, er den ideell for et stort utvalg av mastekonfigurasjoner, monteringer og høyder.Med en lettere, mer kompakt design og forbedret termisk styring er den mye enklere å installere.

7
8

LED-armaturer er den perfekte løsningen for den moderne flyplassen.Bytt ut dine eksisterende lys med energieffektive LED-armaturer fra E-LITE og sørg for god synlighet samtidig som du sparer penger på energi og vedlikehold.

Jason / salgsingeniør

E-Lite Semiconductor, Co.,Ltd

Internett:www.elitesemicon.com,www.elitesemicon.en.alibaba.com

Email:    jason.liu@elitesemicon.com

Wechat/WhatsApp: +86 188 2828 6679

Legg til: No.507,4th Gang Bei Road, Modern Industrial Park North,Chengdu 611731 Kina.


Innleggstid: 26. juli 2022

Legg igjen din melding: